Rädda lunchmati Visby

Rädda lunchmat
i Visby

#Räddalunch #MinskaMatsvinnet #RescueLunch #TooGoodtoBeWasted #HållbarLunch


Över 1/3 av all mat på restaurang slängs. Vi hjälper dig att rädda osåld mat från dina favoritrestauranger från att slängas. Gillar du att äta mer klimatsmart? Hjälp oss att rädda lunchmat och få 50-90% rabatt, från endast 45Kr! Win-win-win: för dig, för planet och för alla!

Här listar vi alla restauranger som säljer osåld mat till ett riktigt bra pris direkt efter lunchen på restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra stader i Sverige. Redo att rädda lunch och spara pengar?

Driver du restaurang? Bli svinnsmart och minska matsvinnet! Fyll i formuläret för att registrera din restaurang hos MyLunch.se Sverige. Om du säljer överblivna maten på restaurang, kan du annonsera gratis på "Rädda maten"-sidan.Restaurang Smak av Gotland

Lundbygatan 6

621 41 Visby

2.3km

Restaurang Smak av Gotland osoite

fre 14:30-16:00

62Kr

Överskottslåda som storpack per portion

62Kr

Hämtas mellan 14.00-16.30 varje fredag.


Visste du att du kan ta med dig restaurangmaten hem till mycket bra priser! Var med och hjälp oss ta tillvara på överskottet som blir efter dagens lunch. Hela 8 rejäla portioner för 500 kr, endast 62,50 kr per portion. Går bra att frysa in om ni inte orkar äta allt på en gång.


Beställ din lunchlåda i storpack via mail eller telefon.För företag

Anslut din restaurang

Krögare? Om du säljer överblivna maten på restaurang, kan du annonsera GRATIS på "Rädda maten"-sidan. Fyll i formuläret för att registrera din restaurang hos oss.

Anslut din restaurang till oss och nå ut till hundratusentals användare. Bli medlem i Sveriges största restaurangguide! Läs mer...

Tack! Ditt meddelande har skickats.

Ditt meddelande kunde tyvärr inte skickas, försök gärna igen.

Genom att klicka på knappen "Skicka" accepterar jag villkoren, Läs Integritetspolicyn.